Το VETRO είναι ένα σύστημα κινητού τοίχου που αποτελείται από ανεξάρτητα πτυσσόμενα πανέλα που συνδέονται μεταξύ τους μέσω αρθρώσεων. Όταν είναι τελείως κλειστό, τα πανέλα δίνουν την αίσθηση ενός ενιαίου γυάλινου υαλοπετάσματος, επιτυγχάνοντας ένα συνδυασμό βέλτιστης διαφάνειας και ηχομόνωσης (Rw=40dB).

Ηχομόνωση 40dB είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα θορυβώδες γραφείο και μια ήσυχη βιβλιοθήκη. Ένας χώρος που μπορείς να διαβάσεις με ηρεμία ένα βιβλίο ή να μιλήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με ένα συνεργάτη χωρίς να χάνεις επαφή με το υπόλοιπο περιβάλλον.

Το VETRO είναι ένα κομψό, διάφανο και αέρινο διαχωριστικό με μινιμαλιστική αισθητική και ακρίβεια στην κάθε λεπτομέρεια.

Η ευελιξία είναι μια βασική προϋπόθεση του VETRO καθώς μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα προκειμένου να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις σας. Τα εσωτερικά προφίλ μπορούν να έχουν διαφορετικό χρώμα από τα εξωτερικά. Τα πανέλα μπορούν να είναι ξύλινα ή γυάλινα με κάποιο λογότυπο ή εκτύπωση στην επιφάνειά τους ενώ υπάρχει και η δυνατότητα πανέλου πόρτας.