Φανταστικές νησίδες που θα φέρουν γαλήνη και ηρεμία στον εργασιακό χώρο

Με το εντυπωσιακό του σχήμα, το αεροδυναμικό BuzziZepp LED δημιουργεί μια ανεξάρτητη δομή σε ένα χώρο. Τα μεγάλα, λεπτά ηχοαπορροφητικά πανέλα με γραμμικά LED, εξασφαλίζουν μειωμένη ηχώ και επαρκή φωτισμό, δίνοντάς σας μία αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας στο χώρο. 

Design by Alain Gilles

Κρεμαστό γλυπτό που προσφέρει ηχοαπορρόφηση και φως

Παραδοσιακές τεχνικές του σχεδίου μόδας, όπως οι πιέτες και η πλέξη, αναπαρίστανται με το ηχοαπορροφητικό BuzziFelt για να δημιουργήσουν μεγάλες αρχιτεκτονικές πτυχές, οι οποίες επιτυγχάνουν εξαιρετική ακουστική απόδοση. Η κρεμαστή σύνθεση του BuzziPleat LED συνδυάζει τον ηχητικό έλεγχο και τον φωτισμό. Είναι εξοπλισμένο με το BuzziSol, μια δυνατή πηγή φωτός LED.

Design by 13&9 Design

Αποχαιρετήστε τα θορυβώδη περιβάλλοντα, καλωσορίστε το BuzziHat

Ο μοναδικός σχεδιασμός του σε σχήμα καπέλου, που συνδυάζει ένα επενδεδυμένο μέρος με ένα μεταλλικό σκίαστρο, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή σε κάθε χώρο. Το επενδεδυμένο αφρώδες σώμα είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ φάσμα συνδυασμών χρωμάτων και υφασμάτων, ενώ το μεταλλικό σκίαστρο και το δαχτυλίδι διατίθενται σε 4 φινιρίσματα (μαύρο, λευκό, μπεζ και χρυσό). 

Design by Alain Gilles

Ένας δυνατός ακουστικός κύκλος φωτός

Με μεγάλη διάμετρο, αυτό το κυλινδρικό σχέδιο επιτρέπει στα ηχητικά κύματα να ανακλώνται διαδοχικά μέσα στο κυκλικό τμήμα με αποτέλεσμα να μετριάζεται σημαντικά ο θόρυβος. Το BuzziJet είναι μεγάλο σε μέγεθος, όμως φαίνεται ανάλαφρο και αέρινο. 

Design by BuzziSpace Studio