Skip to main content

Astor

Architects
MALVI
PARTITION SYSTEM

PARTITION SYSTEM

The offices of Astor Hellas were constructed in a privately owned building in Thessaloniki on two floors in 4.000sq.m. The study and supervision were completed by the Architectural Office MALVI Architects.
In order to break the inflexibility of the building’s rectangular floor plan, it was decided to divide the space into more energetic volumes that would make each office area appear larger and more connected to the one next to it. The daily operation of the company requires constant communication between its employees and visual communication is as important as vocal one. Transparent type of CRYSTAL partitions was installed by our company for a more direct approach between employees, while at the same time their contradistinction creates an illusion of a much bigger space.

  • Astor Astor
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • Astor Astor
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • Astor Astor
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM
  • PARTITION SYSTEM PARTITION SYSTEM